31.05.2024 р. турнір з  плавання « Кубок Дрогобицький лицар »

З метою підвищення рівня спортивної майстерності юних плавців, ознайомлення з історією зародження волонтерського руху на Дрогобиччині та популяризація видатних постатей нашого краю, 31 травня 2024 р у Дрогобичі проводився  відкритий обласний турнір з  плавання « Кубок Дрогобицький лицар ».

У змаганнях взяли участь шість команд з Долини, Рогатина ( Ів.Франківська обл.), Мукачева ( Закарпаття ), Дрогобича, Сокаля та Трускавця.

Трускавець представляла команда ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ», яка виборола 3 місце у командному виді програми (змішана естафета 4×50 м вільним стилем). В особистому заліку призерами відкритого обласного турніру стали вихованці відділення плавання Трускавецького ДЮСК :

Діана Янів – І місце  (50 брас), І місце (100 вільний стиль);

Анна Курман – І місце (200 комплексне плавання), ІІ місце  (50 вільний стиль);

Анастасія Асафат – І  місце (50 на спині), ІІ місце (100 вільний стиль);

Даниїл Савшак – І  місце (100 на спині);

Святослав Андрейко – ІІ місце (100 брас).

Обслуговувала змагання суддівська бригада з числа працівників Дрогобицької ДЮСШ ім. І. Боберського та вихованців ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» – Олександри Жгути ( головний секретар змагань ) та Мацан Аріадни ( суддя-інформатор ), які вже рік продовжують вдосконалювати свою спортивну майстерність у Львівському фаховому коледжі спорту.

 

Велика подяка всім, хто боронить нашу державу від московських окупантів і дає можливість проводити спортивно-масові заходи !

Поширити: