Трускавецький ДЮСК «Спортовець» у новому навчальному році.

Спорт – найкращі ліки від стресу. Під час фізичних навантажень людина може хоча б на трішки відволіктись від скролінгу новин та змістити фокус уваги на свій стан, своє тіло, своє здоров’я.

Війна не закінчилась, ми змінились, ніколи не будемо такими, якими були до 24 лютого. Наше тіло запам’ятовувало кожен наш рух під час війни, а деколи, навіть, і його відсутність.

Завдяки тренуванням, фізичним навантаженням та руху ви зменшите головний біль, якщо він був присутній, запустите серцево-судинну систему Легка зарядка чи медитація – це прекрасне рішення для здоров’я ваших суглобів та м’язів.

У Трускавецькій  громаді приділяється велика увага підростаючому поколінню, зокрема закладам позашкільної освіти. Так, в теперішній не легкий час, у дитячо-юнацькому спортивному клубі «СПОРТОВЕЦЬ», який  є закладом позашкільної освіти відділу освіти Трускавецької ради,  і надалі учні нашої громади зможуть отримувати якісні  освітні послуги. ДЮСК «Спортовець» в цьому навчальному році розпочав роботу згідно Правил поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру . На даний час у нас обладнані укриття, де наші вихованці можуть безпечно  перебувати під  час повітряної тривоги. До 15 вересня 2022 року ми проводимо додатковий набір дітей Трускавецької ОТГ для занять у гуртках фізкультурно-спортивного напряму в 2022-2023 н. р. у секції з баскетболу (хлопці), боксу, вільної боротьби, бадмінтону, волейболу (дівчата), плавання (з другого класу), тенісу, футболу. До занять також залучаються діти ВПО Трускавецької громади.

Заняття проводяться згідно розкладу: https://sportovets.osvita-truskavets.gov.ua/2010/04/08/calendar-and-schedule/

Усі педагогічні працівники закладу мають спеціальну фізкультурно-спортивну освіту, пройшли відповідну атестацію і готові надавати освітні послуги з дотриманням усіх державних стандартів.

Для зарахування у ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» батькам необхідно ознайомитись з правилами прийому вихованців у ДЮСК та правилами їх поведінки, надати довідку медичного закладу про стан здоров’я дитини, та заповнити форму заяви для зарахування, взірці яких знаходяться на сайті ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»  – https://sportovets.osvita-truskavets.gov.ua/  – розділ «Інфо, Публічна інформація».

Поширити: