Спортовець вітає з Днем фізичної культури та спорту України

 

Колектив Трускавецького ДЮСК «Спортовець» вітає з Днем фізичної культури і спорту України. Бажаємо здоров’я і впевненості, оптимізму і бадьорості, свободи вибору і твердості характеру та ніколи не втрачати віру у свої сили. 

З нагоди святкування «Дня фізичної культури і спорту України», дитячо-юнацький спортивний клуб «СПОРТОВЕЦЬ», спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради, організовано ряд спортивно-масових заходів.

9 вересня проводились змагання з пляжного волейболу та бадмінтону.

За результатами ігор з пляжного волейболу, який проходив у ігровому залі ДЮСК «Спортовець», 1 місце виборола пара  Іжик Ніна- Краснопольська Марта, 2 місце – Марголич Настя-Чижик Роксолана, 3 місце – Нагай Вероніка-Пристай Юліана (керівники гуртків Олена Крамар, Наталія Чижик та Оксана Бєлова).

 За результатами ігор з бадмінтону, які проходили на базі ЗЗСО №1, перше місце виборов Мельникович Назар , 2 –  місце Король Мікеле , 3 –  місце Спурза Руслан (керівник гуртка Юрій Бєлов).

Нагородження  переможців і призерів медалями та грамотами проводив начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Роман Коваль.

Анонс: 11 вересня у ДЮСК «Спортовець» відбудеться  відкрита першість з тенісу серед хлопців та дівчат до 12 років.

Поширити: