DSC 7437 640x426

11-13.10. 2018 р. м. Трускавець Всеукраїнський юнацький турнір з боксу « На Покрову»

11-13 жовтня 2018 р.  в спортивно-оздоровчому комплексі ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» відбувся традиційний Всеукраїнський юнацький турнір з боксу « На Покрову» серед боксерів  2003 – 2008 р.н. Організатори змагань – Федерація боксу Львівщини, відділ у справах сім’ї, молоді і спорту Трускавецької міської ради та Трускавецький ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»..

У змаганнях брали участь  170 спортсменів із Закарпатської, Чернівецької, Тернопільської, Івано-Франківської та Львівської областей.

На урочистому відкритті спортсменів вітали президент Львівської обласної Федерації боксу Богдан Бурда, заступник міського голови Трускавця, депутат Львівської обласної ради  Олексій Балицький  та головний  суддя змагань заслужений тренер України, суддя міжнародної  категорії  Мирослав Карабін.

За результатами поєдинків Трускавецькі спортсмени здобули :

3 місце: Наконечний Вадим, Кот Богдан, Летнянчин Олег, Маскула Юрій, Грицюк Михайло, Петрович Олег

2 місце : Савчак Володимир, Пелещак Володимир, Кордас Віталій.

1 місце: Марушка Роман, Садов`як Назарій, Старовий Руслан.

Страковий Руслан був відзначений за найшвидший нокаут турніру і нагороджений статуеткою за найкращий бій. Більшість вихованців ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» , які захищали спортивну честь нашого міста, займаються боксом не більше року, але зуміли скласти гідну конкуренцію своїм більш досвідченішим суперникам (тренери ДЮСК Назар Мінів та Анатолій Гнатків).

    Поширити: