DSC 7287 640x426

5 -7.10. 2018 р. м. Трускавець Чемпіонат України з морських багатоборств

5 -7 жовтня 2018 р. у плавальному басейні Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» та стадіоні ЗНЗ №3 відбулись  змагання Чемпіонату України з морських багатоборств  ( юнаки та дівчата молодшої вікової групи ) та всеукраїнські змагання з акватлону ( біг та плавання) «Золота осінь» (серед учнів середньої та старшої вікової групи). Організатори змагань – Міністерство молоді та спорту України та Всеураїнська Федерація морських багатоборств та акватлону. Головний суддя змагань – Андрій Жгута ( голова федерації морських багатоборств та акватлону Львівщини ). У змагання брали участь збірні команди м. Києва, Київської обл., Черкаської обл., Ів.-Франківської обл., Тернопільської обл., Херсонської обл. і Львівської обл..

За результатами змагань Чемпіонату України з морських багатоборств  юнаки : Львівщина виборола 1 місце,м. Київ – 2 місце, Тернопільської обл. – 3 місце; дівчата:  Тернопільська обл.. -1 місце, м. Київ – 2 місце, Черкаська область – 3 місце.

У складі збірної команди Львівської області спортсмени ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Вітебський Артур  і  Гладкий Олег здобули 1 місце, в абсолютній першості Вітебський Артур –  І місце і  Гладкий Олег – 3 місце. У Всеукраїнських змагання з акватлону «Золота осінь» Маброук Алладін (студент Дрогобицького механіко-технологічного коледжу)  – 2 місце, Манюк Олена  –  3 місце, Кулинич Микола –  3 місце.

Поширити: