Міжобласний турнір з футболу «OPEN CUP OF TRUSKAVETS – 2023»

З 05  по 11 червня 2023 року м. Трускавці відбувся міжобласний  турнір з футболу «OPEN CUP OF TRUSKAVETS – 2023». Змагання проводились у трьох  вікових категоріях 2007/2008,2009/2010,2011/2012 р.н.. Наше місто представляли команди Трускавецького ДЮСК «Спортовець»  2007/2008 р.н. – тренер Орест Дуцяк та  2011/2012 р.н. – тренер Олег Оринич. Загалом у турнірі взяли участь 16 команд  «МДЮСШ» м. Дніпро,  «ДЮСШ ім. І.Боберського» м. Дрогобич , «ДЮСШ Ракитне» м. Київ, «ДЮСШ” футбольна Академія Самбір”», «ФК Стебник», «ДЮСК «Спортовець» м. Трускавець, Академія Ротаня та Зозулі Дніпро, «Junior-sport» Одеса, “Хаджибей” Одеса, ДЮСШ Борислав.

Не зважаючи на негоду змагання були цікавими. Спортсмени набрались ігрового досвіду та показали хорошу гру.

В стартовому матчі підопічні Олега Оринича протистояли команді Дніпро 1. Наша команда в дебюті забила швидкий гол, який протримався півтора тайму, але клас суперника проявився і за помилки наша команда була покарана 1:3 перемога Дніпро 1. В другому матчі наші хлопці зустрілись з командою Дніпро 2. Дуже впевнено з рахунком 6:1 наші футболісти переграли другу команду академії Ротаня та Зозулі. Дуже важливим був наступний матч з командою «Junior-sport» Одеса. В грі рівних суперників вирішальним став єдиний гол забитий нашою командою, 1:0 на користь ДЮСК «Спортовець». В четвертому матчі команда ДЮСК “Спортовець” грала з нашими сусідами ДЮСШ м. Борислав. Ігрова  перевага ДЮСК втілилась в  чотири  забитих м’ячі(4:0), які забезпечили впевнену перемогу нашої команди і цією перемогою Трускавецькі футболісти забезпечили собі друге місце в турнірі. На нагородженні,  організатори турніру висловили компліменти на адресу гри Трускавецьких футболістів і побажали подальшого розвитку клубу і нашої футбольної команди. Команду ДЮСК “Спортовець” нагородили кубком та медалями за друге місце а також сертифікатом на 17.500 грн від спонсору змагань Kelme на придбання спортивної екіпіровки від торгової марки  Kelme. Кращим півзахисником турніру став гравець нашої команди – Олег Яцкевич.

Всі команди-призери були нагороджені кубками, медалями, грамотами та сертифікатами на екіпірування фірми KELME ( 1 місце 20 тис.грн., 2 – 17000, 3 – 15000).

Велика подяка організаторам турніру, суддям на чолі з головним суддею змагань Ігорю Савельєву (директор ДЮФК «Олімпік» м. Черноморськ) та ЗСУ що маємо змогу працювати та проводити такі заходи!

Поширити: