Спортивні заходи у грудні 2022 р.

Минулий тиждень був багатим на спортивні події для юних спортсменів Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ».

14-18 грудня у м. Вількаси (Польща)  відбувся Польсько-Український фестиваль з волейболу серед дівчат шкільного та студентського віку. У змаганнях брали участь команди дівчат  школярів з міст Варшави, Гіжицько, Пляжний Львів , Нового Роздолу та ДЮСК «Спортовець» м. Трускавець. Серед дівчат-студентів змагались команди з Вашави, Пляжний Львів, Катовіце та Львівського державного університету фізичної культури (ЛДУФК).

За  результатами ігор   команди здобули наступні місця :

Серед школярів: 1 м. – Гіжицько- 1, 2 м. – Новий Розділ, 3 м. – Варшава, 4 м.- Трускавець, 5 м.- 2 Гіжицько – 2, 6 м.- Пляжний Львів

Серед студентів:  1 м. –ЛДУФК, 2 м.-Пляжний Львів, 3 м.-Катовіце, 4 м.-Варшава.

Змагання були організовані на високому належному  рівні. Призери та переможці отримали медалі кубки та грамоти, а  всі учасники були нагороджені цінними подарунками і забезпечені проживанням та цікавим дозвіллям під час перебування у Польщі. Висловлюємо подяку організаторам заходу – Юхницькому Богдану Володивировичу – керівнику Львівського обласного спортивного товариства «ГАРТ»  батькам вихованців, керівнику гуртка Трускавецького ДЮСК «Спортовець» та вчителю фізкультури ЗЗСО № 3  Наталії Чижик.

16-17 грудня у м. Львові на бадмінтонних кортах «Команчеро» проводився відкритий чемпіонат Львівської області з бадмінтону серед молоді та юнаків ( 2005-2007 р.н., 2008-2009 р.н., 2010 р.н. та молодші).

У змаганнях взяли участь понад 50 спортсменів зі Львова, Мостиська та Трускавця. Вихованці Трускавецького ДЮСК «Спортовець» Спурза Руслан, Король Мікеле та Гайдук Ростислав в парній категорії зайняли – 3 місце (керівник гуртка Юрій Бєлов).

 17 грудня у м. Пустоми проводився ХХІІІ дитячо-юнацький турнір з вільної боротьби до Дня Святого Миколая.  Організаторами змагань були ЛООФСТ «Спартак» – голова Первачук В.А., ГО «Вектор розвитку єдиноборств» – голова правління Фединяк І.В. та  ДЮСШ «Юність» – директор Яремко Ю.В..  

У змаганнях прийняли участь  98 спортсменів з  14 команд відділень ДЮСШ, СДЮШОР,  ДЮСК, СК міст та районів Львівської Області і України. Трускавецький ДЮСК «Спортовець» представляли Кривень Олександр, Лисейко Едуард та  Стуканець Софія , яка за зайняте   1 місце отримала медаль та кубок від організаторів турніру (Керівник гуртка Семен Гардій).

Поширити: