У Трускавецькому ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» триває Олімпійський тиждень

У Трускавецькому ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» триває Олімпійський тиждень, який у закладах освіти України проводиться з 11 вересня по 30 жовтня 2021 року.

  • 20 по 24 вересня 2021 р. у м. Львові на традиційному всеукраїнському турнірі з тенісу «Кубок ЛІМО» (І категорія), учасники – 80 тенісистів до 12 та до 18 років з 8 областей України.

Зразу троє вихованок відділення тенісу Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» у віковій групі до 18 років вийшли до фінального поєдинку у парному розряді – Микитин Яна (м. Трускавець ) у парі з Счастливою Ольгою (м. Рівне ) вибороли перемогу у пари з Трускавця – Опольської Анастасії та Марущак Неоніли ( керівник гуртка ДЮСК – Ігор Микитин ).

В одиночному розряді фінальний поєдинок відбувся  в напруженій боротьбі також серед вихованок Трускавецького «СПОРТОВЦЯ» – Микитин Яна обігравши свою одноклубницю Опольську Анастасію, стала абсолютним переможцем всеукраїнських змагань з тенісу.

  • 25 вересня  2021 р.  у м. Дубляни,  в  міжобласному юнацькому турнірі з вільної боротьби  « Відкрита першість ГО «ДЮСК «Р.І.А.Спорт» серед юнаків 9 – 12 років, учасники понад 200 юних борців з Тернопільської, Івано-Франківської, Хмельницької та Львівської областей України.

Вихованець  Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Скварич Микола виборов третє місце та бронзову медаль ( керівник гуртка ДЮСК – Семен Гардій ).

  • 25 вересня 2021 р. у м. Стебник обласний юнацький турнір з боксу «Кубок Патріотів-4» , учасники понад 70 юних боксерів із Борислава Стебника, Трускавця.

8 вихованців ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» – І місця: Наконечний Олексій, Наконечний Павло, Ластовецький Владислав, Нагорний Даур, Глива Марко, Савин Марко, Бабій Данило, Садов’як Назар ; ІІ місце – Закутинський Святослав ( керівник гуртка – Анатолій Гнатків ).

  • 24-25 вересня 2021 р. у Трускавці, на Чемпіонаті України з морських багатоборств серед учнів молодшої вікової групи ( понад 100 учасників з Івано-Франківської, Закарпатської, Житомирської, Тернопільської, Херсонської, Львівська, Київської областей України та м. Києва.) вихованці Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» – Стефанишин Поліна, Жгута Олександра – бронзові призери в складі збірної команди Львівської області серед жіночих команд; Кирчей Станіслав, Якимів Марко, Моргун Артем – бронзові призери в складі збірної команди Львівської області серед чоловічих команд.

Муцин Юліан виборов перше місце у Всеукраїнських змаганнях «Золота осінь»  серед учнів середньої та старшої вікової груп.

Асафат Анастасія, Янів Діана, Волошин Вікторія – призери Чемпіонату Львівської області з акватлону серед учнів 2012 року народження і молодших.

Підготували призерів всеукраїнських та обласних спортивних змагань з морських багатоборств –  керівники гуртків відділення плавання Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» – Богдан Смеречинський, Ліда Кухар, Андрій Жгута.

  • 26 вересня 2021 р. в Трускавцi, у першій календарній грі чемпіонату Львівської областi з футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівщини 2006-07р.н..команда Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» звграла у нічию з рахунком 1 : 1 з командою з м. Мостиська – чемпіоном Львівської області минулого сезону.

На останнiх хвилинах матчу гол у ворота Мостиської команди забив Зинiв Дмитро ( керівник гуртка з футболу ДЮСК – Олег Оринич ).

Поширити: