Засідання методичного об’єднання вчителів фізичної культури Трускавецької ОТГ

26 серпня 2021 року у спортивно-оздоровчому комплексі Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» проведено спільне засідання методичного об’єднання   вчителів ДПЮ, фізичної культури Трускавецької ОТГ та керівників гуртків ДЮСК.

Засідання розпочали із представлення вчителів фізичного виховання закладів загальної середньої освіти Трускавця, Модрич, Доброгостова, Уличного, Орова та педагогічних працівників Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ», адже це було перше спільне методобєднання фахівців фізичної культури і спорту у новоствореній територіальній громаді.

Під час виступів освітяни поділилися здобутками та проблемами у своїх навчальних закладах, обговорили шляхи подальшої співпраці, зокрема у проведенні спільних спортивно-масових заходів.

На порядку денному розглядались питання активізації спортивно-масової роботи у закладах загальної середньої освіти, співпраці шкіл і ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ», узгоджено організаційний комітет та  Календар змагань за програмою спортивних ігор школярів Трускавецької ОТГ у 2021- 2022 н.р.

Поширити: