30 річниця НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

З нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України у Трускавці, в дитячо-юнацькому спортивному клубі «СПОРТОВЕЦЬ», спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради, організовано ряд спортивно-масових заходів.

З 20 по 21 серпня на тенісних кортах ДЮСК проводилась відкрита першість з тенісу серед хлопців та дівчат молодших вікових груп відділення тенісу «СПОРТОВЦЯ».

Серед дітей до 10 років перемогу виборов Олександр Язловський, друге місце – Ус Жанна, третє – Пушак Мілана.

У віковій групі до 12 років перше місце в Гудз Вероніки, друге – Вока Ашанті, третє – Жеплінська Волета( керівник гуртка ДЮСК – Ігор Микитин ).

20 серпня вихованці відділення вільної боротьби ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» провели товариську зустріч з футболу із своїм ровесниками із спортивного клубу «Ірбіс» ( м. Львів). У старшій групі перемогу вибороли львів’яни ( тренер Володимир Раковсьский ) з рахунком 12 : 5, серед молодших борців перемогу здобули вихованці ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» 4 : 2 ( керівник гуртка – Семен Гардій ).

24 серпня з 10.00 год. на спортивних майданчиках міського парку відпочинку відбудуться спортивні змагання з баскетболу 3х3 ( юнаки 10 – 12, 13 – 16 років), з волейболу ( дівчата 13-14 років ) та з бадмінтону ( юнаки і дівчата 14 років і молодші ).

В разі негоди змагання з волейболу і баскетболу проводитимуться в спортивно-оздоровчому комплексі ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ», а з бадмінтону –  у спортивному залі закладу загальної середньої освіти  №1.

Анонс: Вихованці відділення футболу ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» ( керівник гуртка Оринич О.В. ), спільно з Бориславською ДЮСШ, з 23 по 27 серпня беруть участь у міжнародному юнацькому турнірі з футболу у м. Ломжа ( Респу́бліка По́льща).

Поширити: