Трускавани призери обласних змагань з волейболу та бадмінтону

7 червня 2021 р. у Львові на відкритому чемпіонаті Львівської області з бадмінтону серед юнаків та юніорів (14 та 16 років) вихованці відділення бадмінтону Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Мельникович Назарій та Федів Василь вибороли срібні медалі та третє місце у парному розряді ( керівник гуртка ДЮСК – Юрій Бєлов ).

8 червня 2021  року  у Самборі проводились  обласні змагання з волейболу серед дівчат 12-13  років дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівщини. Організатори змагань – Львівське обласне відділення  комітету з фізичного виховання і спорту міністерства освіти і науки України.

Трускавець представляли вихованки відділення волейболу дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» ( керівник гуртка ДЮСК – Олена Крамар ).

Переможцями обласних змагань стали волейболістки з Самбору, друге місце у дівчат з Трускавецького «СПОРТОВЦЯ» ( Чижик Роксолана, Гаркава Ольга), третє в активі ДЮСШ м. Нового Роздолу.

З 21 по 25 червня 2021 р. у м. Львів команда ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» братиме участь у всеукраїнському юнацькому турнірі з тенісу «Відкритий чемпіонат Львівської області» серед дорослих.

Поширити: