Акваліга Львівщини – 2021

На Львівщині розпочалась чергова серія відкритих дитячих турнірів з плавання «Акваліга Львівщини – 2021». Змагання складаються з шести окремих етапів, носять особисто-командний характер і проводяться на дистанціях 25 та 50 метрів серед дітей 7-12 років усіх дитячо-юнацьких спортивних шкіл та клубів Львівської області, які культивують плавання.

Крім боротьби за перемогу в особистій першості у кожному етапі, учасники змагаються за Кубок  Акваліги, володарем якого буде команда, яка стане переможцем за сумою очок, набраних протягом року в усіх етапах.

17 березня 2021 року у м. Миколаїв, відбувся  І етап Акваліги Львівщини 2021 «Весняний старт». Організатори змагань – Львівська обласна федерація морських багатоборств та акватлону, Миколаївська ДЮСШ і СОК «Ювілейний»

В обласних змаганнях взяли участь  150 юних плавців з 7 команд – Миколаєва, Червонограда,  Дрогобича,  Винників,  Золочева,  Нового Роздолу та Трускавця.

Трускавець представляли вихованці відділення плавання дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ», чотирнадцять з яких в особистому заліку вибороли призові місця:

1 місце – Горбачов Андрій, Янів Діана, Стефанишин Поліна, Якимів Марко.

2 місце – Кухар Софія, Салань Матвій, Кухар Анастасія, Асафат Анастасія, Жгута Олександра.

3 місце – Іваницький Данило, Швець Яків, Швець Георгій, Пагута Віктор, Моргун Артем.

Підготували призерів святкового турніру керівники гуртків відділення плавання ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Жгута Андрій, Смеречинський Богдан, Кухар Лідія та Коцибан Владислав.

Поширити: