Спортивні будні

Спорт відмінно дисциплінує дітей, вчить їх ставити глобальні цілі та наполегливо працювати для досягнення успіху. Крім спортивних результатів, це впливає й на інші сфери життя дитини.

З метою підвищення спортивної майстерності вихованців Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ», підготовки до офіційних змагань обласного та всеукраїнського рівнів, юні спортсмени беруть участь у численних дитячих та юнацьких турнірах, в яких не завжди виборюють перемогу. Насправді, досвід поразки необхідний для всіх дітей, оскільки це вчить їх сприймати дійсність і цінувати власні перемоги. 

06 березня 2021 р. у м.Самборі  відбувся обласний турнір з волейболу серед дівчат 13 років.

Участь брали 5 команд: м. Самбір, м. Калинівка, м. Мостиська ВК, м. Мостиська ДЮСШ, та м. Трускавець ДЮСК»СПОРТОВЕЦЬ».

Трускавчанки зайняли 3 місце. 1 місце у господарів – ДЮСШ м. Самбора, другими стали юні волейболістки Мостиської ДЮСШ.

5-6  березня  2021 р.  у м. Львові  троє  вихованців відділення вільної боротьби взяли участь у ІХ – му міжнародному юнацькому турнірі з вільної боротьби пам’яті Ігоря Первачука – майстра спорту міжнародного класу, чемпіона світу і Європи серед юніорів та володаря Кубку світу.

Всього у змаганнях взяли участь біля 600 юних борців з майже усіх областей України, а також з Молдови, Арменії, Литви та Словаччини.

Найкращий результат серед Трускавецьких борців у Дзюбайло Андріани, яка пробилась до півфіналу та уступила «бронзу» за третє місце у ваговій категорії 50 кг серед юніорів ( 13-15 років ).

Поширити: