30.05.2011 р. Про підсумки роботи у першому півріччі 2011 р

       30 травня у ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» проводилась  педагогічна рада закладу  .

 

“Підсумки роботи педагогічного колективу закладу та організація  навчально-тренувального процесу у першому півріччі 2011 р.”    

     Учні нашого клубу неодноразово ставали чемпіонами та призерами першостей Львівської області , міжнародних і всеукраїнських  турнірів  ( всього 322 ),  у тому числі:

            21  з вільної боротьби;

            більше 100 з плавання;

            12 з боксу;

            6  з тенісу;

              команди закладу  двічі ставали срібними призерами Чемпіонату Львівщини з волейболу серед команд ДЮСШ;

                 у  змаганнях з баскетболу вихованці ДЮСК були срібними призерами  та двічі бронзовими призерами Чемпіонатів Львівщини серед ДЮСШ області.

       5 дівчат ввійшли в склад збірної команди Львівщини з волейболу  (1996-97 р.н.) ,  2  приймали участь у Чемпіонаті України  з пляжного волейболу. Двоє  учнів  у складі збірної команди Львівщини завоювали бронзові медалі на Міжнародних змаганнях з волейболу у Польші за участю команд з Чехії, Словенії , Голандії, Польші та України. Вихованець ДЮСК став срібним призером Чемпіонату України з боксу.

       133  учні закладу виконали і підтвердили розрядні вимоги Єдиної спортивної класифікації України з видів спорту, що культивуються у ДЮСК, а саме:

             15 з вільної боротьби;

            46 з плавання;

            24 з волейболу;

            22 з баскетболу;

            13 з тенісу;

            13 з боксу.         

        У спортивно-оздоровчому комплексі клубу були організовані та проведені  всеукраїнські турніри, які стають традиційними у нашому місті:

            з тенісу –  «Карпати » , «Зимовий Трускавець» , ВЮТ «Відкрита першість ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»   – рейтингові турніри федерації тенісу України за участю тенісистів з Києва,Одеси,  Ужгорода, Чопа, Івано-Франківська, Коломиї, Луцька, Рівного, Львова та ДЮСК «СПОРОВЕЦЬ»;

            з волейболу серед дівчат 1998-1999 р.н.  – Всеукраїнський турнір-меморіал пам’яті  Лоба І.П. В змаганнях приймали участь команди спортивних шкіл з Луцька, Хмельницька, Івано-Франківська, Чернівців, Білої Церкви ,Нового Роздолу та ДЮСК «СПОРОВЕЦЬ»;

          з вільної боротьби – Відкриті обласні змагання «Шкільна ліга»;          з плавання – «Нафтуся – 2010» з участі спортивних шкіл Львова, Тернополя, Рівного,  Долини, Червонограда, Дрогобича;

          з боксу – Відкритий Чемпіонат Львівської області, в якому приймали участь  13 команд міст Львівшини , Франківщини та Волині.

      З видів спорту, що культивуються  у ДЮСК,  педагогічним колективом клубу організовано та проведено   різноманітні спортивно-масові заходи    ( всього – 49),                 у тому числі:

                 з  плавання              – 14   ( 7  у Трускавці  та 7 на виїзді) ;

                 з  тенісу                     8   ( 3  у Трускавці  та 5 на виїзді) ;

                 з  баскетболу              7   ( 2  у Трускавці  та 5 на виїзді) ;

                 з  волейболу                8   ( 3  у Трускавці  та 5 на виїзді) ;

                 з  вільної боротьби     7  ( 2  у Трускавці  та 5 на виїзді) ;

                 з  боксу                       5  ( 2 у Трускавці  та 3  на виїзді).  

      У  ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» організовано та проведено  спортивно-розважальні    ігри «Старт до Олімпу» серед учнів 1, 2, 3, 4 класів СЗШ , дітей дошкільних навчальних закладів та змагання з піонерболу  серед учнів 4 класів загальноосвітніх шкіл  Трускавця;   міські та зональні обласні змагання за програмою фізкультурно-оздоровчого патріотичного   фестивалю «Нащадки козацької слави». 

        Продовжується співпраця з загальноосвітніми школами міста. Надається практична допомога в організації та проведенні змагань за програмами спартакіади школярів та працівників установ та закладів освіти Трускавця. Надається плавальний басейн для проведення уроків фізкультури з плавання з усіма учнями шкіл.

            Витрати на придбання призів для проведення вищезгаданих заходів    ( кубки, медалі, грамоти та інш.), придбання інвентарю (гімнастичні мати, спорядження для боксу та інш), відрядження тренерів проводились за рахунок коштів нашого закладу та відділу освіти Трускавецької міської ради.

             У плавальному басейні функціонують оздоровчі групи для пенсіонерів та ветеранів праці Трускавця, вчителів загальноосвітніх шкіл міста та дітей-інвалідів Львівського обласного центру оздоровлення. 

            Проведено роботи з благоустрою ґрунтових тенісних кортів ( проведено водопровід для поливу майданчиків та змонтовано стаціонарні лінії ). З метою енергозбереження закладу розпочались підготовчі роботи по заміні вікон у кімнатах для приїжджих команд у спортивно-оздоровчому комплексі ДЮСК.

             З метою оздоровлення учнів ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» у літній канікулярний період придбано туристичний інвентар та обладнання ( палатки, казанки і т. інш.). 

           З метою широкого розвитку співпраці із спортивними школами України, у всі регіони нашої держави відправлені листи із закликом до співпраці та рекламними буклетами ДЮСК      ( всього біля 500 шт.)

             У квітні 2011 року завдяки співпраці адміністрації закладу та батьківського комітету  ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»  у м. Трускавці створено  благодійний Фонд допомоги розвитку дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ», основна мета якого – здійснення благодійної діяльності в інтересах розвитку дитячого спорту  в  місті.

Поширити: