PICT0006_1

02.06.2011 р. “Старт до Олімпу” серед дітей дошкільних установ

 Фтогалерея

  02 червня  у спортивно-оздоровчому комплексі ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»  відбулися спортивно-розважальні ігри «Старт до Олімпу» серед дітей дошкільних установ міста, присвячені Дню захисту дітей.      

     Організатори змагань  – відділ освіти Трускавецької міської ради (завідувач Михайло Шубак) та ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» (директор Любомир Мацькович). Обслуговували змагання тренери ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ».  Прийшли підтримати своїх дітей багато батьків та дітей.          

      Присутній на урочистому відкритті змагань вітав  завідувач відділу освіти Трускавецької міської ради Микола Шубак.    Директор ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»  Любомир Мацькович  наголосив, що з нового навчального року всі учасники цих змагань будуть задіяні у секціях для занять різними видами спорту, зокрема плаванням буде охоплено 100% присутніх дітей.          

    Приймали участь у змаганнях команди: «Спритні Дзвіночки» , «Сонечко» , «Ялинка»    ( ІІІ місце), «Зірочка» ( ІІ місце) та  «Теремок» (І місце). Слід зауважити, що на минулорічних таких змаганнях  у червні 2010 р. команда «Теремок» також виборола І місце, а «Зірочка»  і «Ялинка»  відповідно ІІ та ІІІ місця.           

    Нагородження проводили завідувач відділу освіти Михайло Шубак, директор ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Любомир Мацькович та головний суддя змагань   Ігор Гургула.           

     Під час нагородження учасників змагань вітали заступник міського голови Валентина Бодак та голова батьківського комітету і благодійного Фонду допомоги розвитку ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Ігор  Кісак,   які  бажали  майбутнім олімпійцям успіхів  та передали від Фонду п’ять спеціально приготовлених тортів для всіх команд дитячих садочків.          

     Команди  призери отримали  пам’ятні  кубки а їх учасники грамоти та медалі, а всім іншим учасникам було вручено іменні грамоти за участь у спортивно-розважальних  іграх «Старт до Олімпу» .

 

 

Поширити: