Англiйська мова

Змагання з тенісу та вільної боротьби

        

    Відповідно до офіційного календаря Федерації тенісу України в період з 24 до 29 травня 2011 року у м. Львові проводився відкритий Всеукраїнський юнацький турнір з тенісу “Кубок Лева” (І категорія).

     В турнірі брали участь юні тенісисти у війці до 14 та до 16 років з Донецька, Львова, Дніпропетровська, Чернівців, Рівного, Харкова, Полтави, Ужгорода, Севастополя та Трускавця. Трускавець представляли двоє учнів дитячо-юнацького спортивного клубу “Спортовець”, які стали призерами цих престижних змагань – Мількович Остап – ІІІ місце в одиночному розряді і ІІ місце в парних поєдинках та Бєлова Василина – ІІІ місце в парному розряді (тренер ДЮСК – Ігор Микитин).      

   28 травня у с. Черниця команда борців ДЮСК “Спортовець” брала участь у обласному турнірі з вільної боротьби ” Кубок Дністра” серед учнів 1996-2001 років народження. Всього у змаганнях приймали участь біля 100 юних борців з Львова, Пустомит, Щирця, Пісочного, Підгірців, Винників та Стебника. Призерами змагань у своїх вагових категоріях стали вихованці ДЮСК “Спортовець”: ІІІ місце – Фендак Олег ; ІІІ місце – Ковалів Тарас та ІІ місце – Халавка Ростислав (тренер Семен Гардій).  

Поширити: