Яцика

Вдалі виступи спортсменів ДЮСК в Білорусії

 Фотогалерея

              з 13 до 14 травня 2011 року команда юних плавців ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»  змагалась у майстерності із своїми ровесниками з Білорусії .       

    

   Це перший виїзд за кордон учнів відділення плавання, яке відновило свою роботу два роки тому після реконструкції плавального басейну.                    

   У матчевій зустрічі   в місті Кобрині  Трускавчани змагались з учнями  2000  – 2001 року народження спортивних шкіл Пінська та Кобрина (всього біля 60 учасників). З 10 «Спортовців» призерами змагань стали 7 чоловік , чим прославили рідне місто-курорт  Трускавець за межами нашої держави.            

    І місця на голубих доріжках вибороли – Галина Кісак, Анастасія Мацюрак, Дмитро Воляр, Денис Горічко, та Марта Викляк; ІІ місця у активі Лідії Іваночко та Олега Горічко ( тренери ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Андрій Жгута та Олег Кірчей ). Вихованці ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» проявили не тільки спортивний характер та майстерність. Під час підняття Державного Прапору України Трускавчани вголос співали Гімн України, чим вразили місцевих учасників змагань та уболівальників.              

  У вільний від спортивних баталій час, юні «Спортовці» відвідали Брестську Фортецю та місцевий музей, де мали змогу наглядно побачити героїчну  боротьбу захисників фортеці з німецьким фашизмом на початку Великої вітчизняної війни у червні 1941 року.             

   За час перебування у сусідній Білорусії, укладено угоду про співпрацю між адміністрацією ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» та дитячо-юнацькою спортивною школою   м. Кобрин, яка передбачає проведення спільних навчально-тренувальних зборів, спортивних змагань та інших заходів, обмін досвідом та методикою проведення занять шляхом проведення семінарів та відкритих тренувань, що в свою чергу робить рекламу та залучає гостей з близького зарубіжжя до нашого міста-куроту Трускавця.

 

Поширити: