Хiмiя

19.04.-01.05 2011 р. Всеукраїнський турнір пам’яті першого директора ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Івана Лоба

 Фотогалерея

    З  29 квітня по 01 травня 2011 року у спортивно-оздоровчому комплексі дитячо-юнацького спортивного  клубу  «СПОРТОВЕЦЬ» відбувся  Всеукраїн-ський турнір-меморіал з  волейболу серед  дівчат 1998-1999 р.н.  пам’яті  першого директора  ДЮСК  «СПОРТОВЕЦЬ» ,  почесного громадянина м. Трускавця      Лоба Івана Павловича.

       Відкривав змагання директор ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Любомир Мацькович, який звернув увагу, що змагання проводяться вчетверте. Мешканці Трускавця та Адміністрація ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» пам’ятають та цінують великий особистий вклад Івана Павловича у розвиток дитячого спорту у Трускавці, адже саме  завдяки йому було створена спортивна школа та відкриті відділення волейболу та плавання.      

   На урочистому відкритті учасників привітав міський голова Руслан Козир, який зокрема сказав, що йому приємно бачити дитячі посмішки і радість у такого прекрасного майбутнього нашої держави, побажав усім спортивного  успіху та гостинно  запрошував  до нашого славного міста-курорту Трускавець.      

   З показовими виступами у майстерності єдиноборств виступали вихованці школи рукопашного бою Віталія Плеханова. Всі призери України та Європи 2010 року серед юніорів та дорослих  (тренер Денис Іваницький).     

     Благодійну допомогу учасникам волейбольного турніру надало Трускавецьке підприємство «ВОДОЛІЙ С.П.» ( директор Ярослав Притула ), яке  забезпечило всі команди  мінеральною водою ( 10 упаковок по 1,5.л.).       

    В змаганнях приймали участь команди  ДЮСШ  міст   Івано-Франківська, Хмельницька, Чернівців,  Луцька, Білої Церкви (спортивний ліцей), Нового Роздолу та Трускавця.     

      Команда Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» увійшла до півфіналу і у грі за ІІІ – ІV місце уступила Хмельничанам з рахунком 1:2 ( тренери Юрій Бєлов та Олена Крамар). Переможцем цьогорічного турніру стали дівчата ДЮСШ м. Нового Роздолу (Львівська обл.). Срібло вибороли волейболісти з Івано-Франківська.      

     Всі учасники змагань отримали пам’ятні вимпели та календарі ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» , а призери турніру були нагороджені кубками, грамотами та медалями. Нагородження проводили Сергій Краснопольський ( член Федерації волейболу Львівщини ,старший тренер області з жіночого волейболу)  та   Ігор Гургула  ( головний суддя змагань, заступник директора ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»).

 

Поширити: