29.12.2009 р. “НОВОРІЧНІ СТАРТИ” у ДЮСК “СПОРТОВЕЦЬ”

29 грудня у плавальному басейні  дитячо-юнацького спортивного клубу  «СПОРТОВЕЦЬ»  проведено змагання з плавання  «Новорічні старти» серед учнів 2-7 класів загальноосвітніх шкіл міста Трускавця. Змагання проводились під патронатом міського голови Лева Грицака, на приз ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ», за сприянням міської спортивної молодіжної  громадської організації «ЗМАГ».

Всього у змаганнях прийняли участь 250 учасників, для яких це був перший старт, адже у Трускавці плавальний басейн був відкритий лише 1 вересня 2009 року після довготривалої реконструкції.      На урочистому відкритті змагань міський голова Лев Грицак вітав учасників, батьків, які прийшли підтримати та вболівати за своїх дітей,  а Трускавецькому ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» подарував багатофункціональну офісну техніку (сканер, ксерокс, принтер). Також завітали на Новорічне свято казкові герої – Дід Мороз та Снігуронька, які всім учасникам роздали подарунки – «золоті» шоколадні медалі.  

   Слід відзначити те, що всі учні міста займаються у секціях дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» (плавання, волейбол, баскетбол, теніс, вільна боротьба, бокс ) – безкоштовно, оскільки це структурний підрозділ відділу освіти Трускавецької міської ради і в цьому немала заслуга його завідувача – Ореста Лобика та міського голови – Лева Грицака.

     Переможці змагань визначались окремо серед вікових груп учнів 2-7 класів. 

      У змаганнях перемогли вихованці тренерів ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»  (Богдана Смеречинського, Лідії Гулійчук, Андрія Жгути, Олега Кирчея ), які за 3 місяці навчили життєво-необхідному навику з плавання велику кількість  дітей міста    ( всього на відділенні плавання у ДЮСК займається  439  дітей).      Нагородження призерів змагань , вже справжніми медалями  та грамотами, проводив міський голова Лев Грицак, який є почесним Президентом МСМГО «ЗМАГ»  та директор ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Любомир Мацькович.

     Змагання проведені на високому організаційному рівні.

  Фотогалерея

Поширити: