Змагання з вільної боротьби

Досить насичений змаганнями був минулий тиждень для спортсменів з вільної боротьби.

Так  03 березня   у Львові  пройшов Чемпіонат Львівської області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат U-17  (2006 – 2007 р.н.). У змаганнях прийняли участь 86 борців з ЛФСК, Червонограда, Дрогобича, Трускавця, Стрия, Пісочна та  Щирця.

Трускавецький ДЮСК Спортовець представляв  Кривень Олександр (2007р.н.), який зайняв третє місце (керівник гуртка Семен Гардій).

04 березня у мст.  Щирець відбувся традиційний ХV  Всеукраїнський юнацький турнір з вільної боротьби «Щирецький килим», який був присвячений пам`яті Героїв Небесної Сотні та Захисників України. У змаганнях прийняли участь понад 180  юнаків та дівчат 2008-2014 р.н. з Львівської , Харківської та Тернопільської областей.

Вихованка Трускавецького ДЮСК «Спортовець» Стуканець Софія (2014 р.н.) виборола золоту медаль та посіла перше місце. Савка Денис (2014р.н.) у своїй ваговій категорії з 12 спортсменім посів четверте місце (керівник гуртка Семен Гардій).

Організатори змагань: управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації, Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву «Спартаківець», Львівська обласна асоціація вільної боротьби України, відділ культури, молоді та спорту Щирецької селищної ради та ГО «Вектор розвитку єдиноборств».

Поширити: