25.02.2023 р. м. Львів ХІ турнір-меморіал з вільної боротьби пам’яті майстра спорту міжнародного класу володаря Кубку світу Ігоря Первачука

25 лютого 2023 р. у м. Львові  в легкоатлетичному манежі «Велотрек СКА» пройшов ХІ турнір-меморіал з вільної боротьби пам’яті майстра спорту міжнародного класу, чемпіона світу і Європи серед юніорів та володаря Кубку світу Ігоря Первачука. Організатори турніру-меморіалу: Львівська обласна Асоціація спортивної боротьби України та Львівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства “Спартак”.

Змагання пройшли за підтримки Відділення НОК України у Львівській області. Зокрема, очільник відділення Юрій Турянський взяв участь у церемонії нагородження переможців та призерів, а також подарував книгу “Боротьба. Енциклопедія в запитаннях і відповідях” Марії Булатової талановитій і титулованій львівській борчині Олександрі Хоменець.

У змаганнях прийняли участь 285 спортсменів  з 15 областей України. Трускавецький ДЮСК «Спортовець» представляла борчиня Сінкевич Анна (2008 р.н.). В її ваговій категорії ( до 46 кг) боролись  12 суперниць. Вона зайняла 6 місце ( керівник гуртка Семен Гардій).

Поширити: