ЗМАГАЙСЯ І ДОПОМАГАЙ

 

«Змагайся і допомагай» – у Трускавці пройшов благодійний футбольний турнір серед дітей 2012 р.н. і мол.

13 – 14 травня у Трускавці на спортмайданчику зі штучним покриттям біля НВК “СЗШ №2-гімназія” юні футболісти ДЮСШ Дрогобицького району десяти років і молодші взяти участь у благодійному турнірі «Змагайся і допомагай». Команди грали у двох підгрупах. У фінал вийшли СК «Стебник» та КМС1 Трускавець. У результаті, команда м. Стебника виборола перемогу в цьому турнірі.

Нагородження команд кубками та медалями відбулось за участі Андрія Кульчинського, міського голови Трускавця, секретаря ради Наталії Пономаренко, Романа Коваля, начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту ТМР, Любомира Мацьковича, директора ДЮСК «Спротовець» та головного судді Ореста Дуцяка. 

Було приємно спостерігати за грою ще зовсім юних, але дуже амбітних футболістів. Тим більше, що футбольних батлів не було давненько на наших майданчиках, через пандемію, а зараз і війну. Попри емоції, хлопці прислухались до порад тренерів, які вказували на помилки й давали дітям настанови впродовж гри.

Такі турніри дозволяють командам шліфувати майстерність, підтягувати вміння поряд з сильнішими гравцями, зазначають організатори благодійного турніру. Також це можливість залучити й дітей з числа внутрішньо переміщених до занять спортом, відновити психологічний і фізичний стан юних спортсменів, а також, нагода зібрати кошти для захисників України. Добровільні внески з футбольного турніру становлять 2000 грн, кошти були передані на потреби українських військових.

Організатори благодійного турніру, міська рада Трускавця, ДЮСК “Спортовець” щиро дякують батькам і вболвальникам за підтримку дітей, а також за їхні внески на підтримку захисників.

Поширити: