Спортивний травень Трускавецького СПОРТОВЦЯ

З 10 по 11 травня 2021  року  у Львові, в обласній дитячо-юнацькй спортивній школі відбулися обласні змагання серед юнаків 15-17 років дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл, дитячо-юнацьких спортивних клубів Львівської області з баскетболу. Загальне керівництво змаганнями здійснювало Львівське обласне відділення  комітету з фізичного виховання і спорту міністерства освіти і науки України

Переможцями обласних змагань стали баскетболісти з обласної ДЮСШ ( м. Львів ), друге місце у юнаків з Самбору, третє у активі трускавецьких «Спортовців» ( керівник гуртка з баскетболу ДЮСК – Олександр Мацькович ).

19 травня 2021 року у м. Дрогобич, відбувся  ІІ етап Акваліги Львівщини 2021 «Прикарпатська Весна». Організатори змагань – Львівська обласна федерація морських багатоборств та акватлону, Дрогобицька ДЮСШ ім. І. Боберського.

В обласних змаганнях взяли участь  360 юних плавців з 14 команд – Винники Долина Дрогобич Золочів Калуш Львів Миколаїв Рівне Сокаль Стрий Тернопіль КДЮСШ 1 Тернопіль ДЮСШ 2 Трускавець Червоноград

Трускавець представляли вихованці відділення плавання дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ», п’ятеро з яких в особистому заліку вибороли призові місця:

І місце Янів Діана

ІІ місце Наконечний Олексій, Асафат Анастасія, Стефанишин Поліна

ІІІ місце Волошин Вікторія

Підготували призерів відкритого обласного турніру керівники гуртків відділення плавання ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Жгута Андрій, Смеречинський Богдан та Кухар Лідія.

З 20 по 22 травня 2021  року  у Трускавці, в спортивно-оздоровчому комплексі дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» відбулися обласні змагання з волейболу серед дівчат 14  років дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл, дитячо-юнацьких спортивних клубів Львівщини.

Загальне керівництво змаганнями здійснювало Львівське обласне відділення  комітету з фізичного виховання і спорту міністерства освіти і науки України. Безпосереднім проведенням заходу займався ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ».

Переможцями обласних змагань стали волейболістки з Нового Роздолу, друге місце у дівчат з Самбору, третє у активі Мостиськ. Четверте місце в турнірній таблиці обласних змагань зайняла команда Трускавецького «СПОРТОВЦЯ» ( керівник гуртка з волейболу ДЮСК – Олена Крамар), п’яте  у дівчат з Червонограда,  команда «Рись» зі Стрия посіла шосте місце.

22  травня   2021 р.  у м. Львів  семеро вихованців Трускавецького  дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ»  взяли участь у відкритому обласному турнірі з вільної боротьби «Відкрита першість ЛОФСТ «Спартак» та СДЮШОР «Спартаківець»  серед юнаків  8-11 років.

Всього в обласних змаганнях брали участь біля 200 юних борців зі Львова, Комарного, Щирця, Дрогобича, Підгірців та Трускавця.

Призерами обласного турніру з вільної боротьби стали юні трускавчани –  срібні медалі та ІІ місця – Скварич Микола та  Кіналь Євген,   ІІІ місця  у Бордогуз Володимира та Хайнацького Ярослава ( керівник гуртка  вільної боротьби ДЮСК – Семен Гардій ).

З 17 по 23 травня 2021 р. у м. Київ на Кубку України з тенісу серед дорослих  ( категорія А ), вихованка відділення тенісу Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Миктин Яна у парному розряді, разом з киянкою Пінаєвою Анною «дійшли» до півфіналу всеукраїнських змагань та увійшли у четвірку кращих тенісистів турніру.

Поширити: